Risker förknippade med viktökning pulver

Njurproblem: njure krämpor är främst förknippade med intag av viktökning pulver. Även, viktökning pulver är en indirekt orsak till njursten som gör kroppen hormoner mottagliga för det.

Leverproblem: leverproblem har rapporterats efter olämpligt intag av viktökning pulver. Hälsotillskott visar dödlig när konsumeras med alkohol.

Muskel drar och kramper: ibland, människor tränar alltför uttömmande med orealistiska antagande. Detta antas tillvägagångssätt kan resultera i brist på tillräcklig vätsketillförsel som orsakar muskel drar/kramper.

Andningsproblem: andningsproblem har också förknippats med felaktig konsumtion av viktökning pulver. Olämplig dosering av denna hälsotillskott har ofta lett till andningsproblem såsom hosta, nysningar, väsande andning och även astma. Om man har någon andningsproblem, vikt relaterade hälsotillskott bör undvikas.

Också läsa: viktökning övningar för kvinnor

Illamående och diarré: en av de ovanliga syndrom av felaktig intag av viktökning pulver, illamående och diarré kan förekomma i fall hälsotillskott förblir olöslig i magen.

Ohälsosam viktökning: om det tas i överskjutande kvantiteter, viktökning kosttillskott kan orsaka ohälsosam viktökning. Det kan öka onödigt fett. När din träning regim inte matchar upp till din viktökning kosttillskott, de outnyttjade kalorier får omvandlas till fett.

Information från: Snorbilligt.se