10 bästa billiga VPNs du kan köpa 2020

För att vara säker på att du fattar rätt beslut när du väljer en VPN-tjänst bör den ha följande funktioner:

Stort Server nätverk: VPN som har en stor serverpark har god stabilitet, bättre avspärrnings kapacitet och övergripande prestanda.
No-logs policy: ingen VPN kan garantera din integritet om den inte följer en strikt princip för ingen loggning som avstår från att behålla användarnas personliga information.
Personal Unblocking förmåga: att kringgå geo-restriktioner för streaming-tjänster och censur i vissa länder, VPN måste HAE stark Personal Unblocking kapacitet.
Stark kryptering: ett tecken på pålitliga leverantörer är att de inte kompromissar med kryptering och använder den starkaste AES-256-krypteringen för att bygga sina VPN-tunnlar.
Kill Switch: för att säkerställa att din VPN-session förblir säker i hela din online-aktivitet, en kill switch fungerar som en försäkring som förhindrar att någon identitet läckor från att hända genom VPN-tunneln.

Billiga VPN vs gratis VPN-tjänster

Kostnaden för VPN-tjänster är en av de mest avgörande faktorerna som påverkar en användares köpbeslut. Generellt, en bra VPN kommer att kosta dig någonstans i intervallet $3/month till $15/month.

Men det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon verklig korrelation mellan pris och kvalitet när det gäller VPN.

I VPN-branschen, gratis prövningar är ganska vanligt att se och det är bara en annan marknadsföring taktik som leverantörer använder för att locka-och helst-behålla fler kunder.

Men de flesta väsentliga funktioner är låsta i gratis prövningar/versioner och du kan bara få tillgång till dem efter att ha betalat för nämnda VPN.

Så, med tanke på valet mellan en gratis testperiod och en VPN kostar väldigt lite, vad ska du välja?

Val-gratis testversion eller billiga VPN?