IPTV: Användare som fångats i Italien med en piratkopierad abonnemangsrisk

Använda IPTV, många användare har satt sig i en position för att påverkas av det statliga systemet. I själva verket har regeringen genomfört alla motåtgärder för att försöka fånga smarts som använder piratkopiering i en stabil anläggning.

Uppenbarligen tanken på att ha någon plattform för några euro och utan någon form av begränsning är mycket frestande, men du måste också tänka på de stora licenstagare som förlorar miljontals euro varje månad. På senare tid har mer än 220 personer gripits, och nu kommer de att utsättas för kidnappningar, böter och till och med dömas till fängelse.

För att få de bästa erbjudandena från Amazon med de bästa rabattkoderna, här är vår officiella Telegram kanal. Klicka här för att komma in.

IPTV: alla användare som har identifierats enligt lag är nu i stor risk, här är detaljerna

Vd:n för Serie A League sa för några veckor sedan:

” Lyckligtvis bor vi i ett civiliserat land, där de som gör misstag betalar. Grattis till finansgardet och den rättsliga myndigheten för den stora prestation som uppnåtts med denna operation, säger De Siervo. I månader har Serie A League förklarat krig mot piratkopiering eftersom det är ett kriminellt fenomen som ofta drivs av användare som inte känner till det brott de begår och de allvarliga konsekvenser de får. I dag, för första gången, har mer än två hundra slutkonsumenter kritiserats, detta faktum är en epokgörande vändpunkt i kampen mot detta gissel, för att skydda alla klubbar och fans som ärligt prenumererar för att följa matcherna i vår liga”