Hur mycket kostar IP TV?

Kostnaden för att möjliggöra en sådan tjänst måste specificeras specifikt med varje leverantör. Det anses dock att IP-TV är ett av de mest tillgängliga TV-formaten i detta avseende. I genomsnitt måste du betala cirka 100-200 rubel per månad för anslutning och användning av alla funktioner i IP-TV. Enig: för högsta ljudkvalitet och möjligheten att välja de Dreamfilms kanaler som är intressanta för dig är det ganska lite.
Vad är IPTV?

Internet Protocol Television-digital-tv i dataöverföringsnät över IP-TV protokollet, faktiskt en ny generation av tv, kunder kan ta emot en IPTV på en dator, speciella set-top-boxar, mediaspelare, SMART TV-teknik, eller ens organisera TV-visning på mobila enheter. Tillgång till IPTV utförs vanligtvis med hjälp av speciella program. Således behöver du inte surfa på Internet på jakt efter webbplatser och IP-TV kanaler, bara organisera datamottagning i en speciell IP-TV spelare på din enhet.

Innan jag berättar hur och var du ska ansluta till IPTV, är det värt att nämna en sådan aspekt som bekvämligheten med IPTV över andra analoger (till exempel söka och titta på online-tv-kanal som sänder på nätverket).